Cavalerii TEMPLIERI au mărit TAXA pe GUNOI? Nu e farsă. Există un Cod Secret la Bistrița?

Codul de la Bistrita

Codul de la Bistrita

Foarte mulți bistrițeni sunt supărați pentru creșterea taxei de salubritate, numită popular Taxa pe Gunoi, de la 79 de lei de persoană pe an în 2019 la 138 de lei în 2020. Creștere operată de firma SC Supercom SA cu votul majorității primarilor din ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și colectată de primăria fiecărei localități din județ.

Normal, te întrebi a cui e firma care a crescut atât de mult taxa pentru colectarea gunoiului? Supercom îl are ca patron pe un politician extrem de bogat: Ilie Ionel Ciuclea, fost senator PSD și mai apoi om de frunte în partidul lui Gabriel Oprea, UNPR. Ce te uluiește, e că patronul de la SC Supercom SA este și “Nobil Cavaler”, mai precis, “Mare Comandor al Marii Comanderii a Cavalerilor Templieri din România”, organizație masonică a Ritului York ce cuprinde 257 de Cavaleri Templieri (conform paginii ordinului ritulyork.ro).

Ilie Ionel Ciuclea cavaler templier

Ilie Ionel Ciuclea cavaler templier

Cum cavalerii templieri sunt subiect de istorie, legendă, literatură și film pentru secretele, misterele și ritualurile tainice care îi învăluie, iar patronul e chiar șeful cavalerilor templieri, apare întrebarea: au mărit cavalerii templieri taxa pe gunoiul bistrițenilor?

Nu știu. Dar la Bistrița apare un “Nou Cod Secret” mai real decât celebra poveste inventată de scriitorul Dan Brown, Codul lui Da Vinci, căci al nostru ne arde la buzunare. Dacă în acel cod cavalerii templieri erau purtătorii unui mare secret, în Codul de la Bistrița politicienii pesediști sunt purtătorii secretului majorării prețurilor pentru colectarea gunoiului bistrițenilor. Iar acest mister, noi simplii cetățeni nu-l putem elucida, dar îl putem sancționa la alegerile locale din vară!

 

Prof. Florin I. Bojor

About Florin Ioan Bojor

teolog, filosof, traducator, jurnalist si politician roman. teólogo, filósofo, traductor, periodista y político rumano. theologian, philosopher, translator, journalist and politician Romanian.

Posted on ianuarie 10, 2020, in Opinii şi Activităţi and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: