Va începe de Paşti un nou război?

Divinizarea comunistilor in Coreea de Nord

Divinizarea comunistilor in Coreea de Nord wikipedia.org

Toţi creştinii din lume sărbătoresc în anul acesta 2017 Paştile în aceeaşi perioadă – 16 aprilie. Dar se pare că în aceste zile spiritele lumii sunt foarte aprinse. De ani de zile duşmanii civilizaţiei occidentale au tot făcut paşi spre a deveni ei înşişi puteri mondiale sau regionale: Rusia, Iran, China, Coreea de Nord, etc.

După atacul chimic din Siria, Floriile de sânge din Egipt (44 de martiri creştini) Statele Unite ale Americii, paznicul civilizaţiei occidentale par decise să nu mai tolereze pe cei ce doresc să schimbe ordinea actuală.

Chiar ieri în Afganistan SUA a lansat împotriva fundamentaliştilor islamici cea mai mare bombă din lume non-nucleară, numită MOAB. Adică, un ultim avertisment împotriva tuturor celor care contestă supremaţia civilizaţiei occidentale.

Cap de listă va fi sâmbătă Coreea de Nord, care în ziua când creştinii comemorează moartea lui Iisus Hristos şi se pregătesc de învierea Dumnezeului lor, coreeni comunişti sărbătoresc 105 ani de la naşterea liderului suprem, Kim Ir-sen, adică bunicul actualului dictator, Kim Jong-un.

De ani de zile Coreea de Nord face teste nucleare în speranţa că vor construi o rachetă capabilă să lovească SUA. În ciuda sancţiunilor ONU, în ciuda faptului că lumea rabdă foame şi trăieşte în teroarea unui om care se crede dumnezeu, Coreea de Nord îşi concentrează toate energiile pentru a se înarma şi a avea cel mai mare număr de soldaţi gata de război.

Se pune întrebarea: va începe de Paşti un nou război în lume, între Coreea de Nord şi SUA?

Dictatorul Kim Jong-un

Dictatorul Kim Jong-un wikipedia.org

Dacă ne gândim că dictatorul coreean, Kim Jong-un şi-a ucis fratele în public într-un aeroport din Malaezia, a tras cu tunul în unchiul lui, general al armatei; şi-a omorât un ministru care s-a arătat sfidător şi a adormit la discursurile lui; i-a pedepsit crunt pe sportivii care nu au luat medalii la Jocurile Olimpice şi a trimis în lagăre de muncă cetăţenii care nu au plâns suficient la înmormântarea tatălui său, Kim Jong-il, etc. atunci, pare destul de clar că sâmbătă cu ocazia aniversării naşterii bunicului său, Kim Ir-sen – părintele patriei va face un nou test nuclear.

De data aceasta, SUA a transmis avertismente peste avertismente, inclusiv protectorilor coreenilor comunişti, China şi Rusia, a trimis armată în zonă şi ieri a arătat şi bomba care este pregătită ca răspuns. Oare va înţelege dictatorul coreean, Kim Jong-un că e cazul să o lase mai moale?

Coincidenţă sau nu, în 1241 asiaticii din Orientul Îndepărtat – mongoli se luptau cu creştinii occidentali tot de Paşti la Rodna, în judeţul Bistriţa-Năsăud. În acel an de Paşti, asiaticii (mongoli – tătari) au cucerit cetatea şi au omorât 4000 de creştini: saşi, maghiari, români pregătindu-se pentru invadarea Europei. Acum, tot de Paşti, se pare că istoria se repetă, oare vor intra asiaticii coreeni comunişti în război cu occidentalii americani?

Prof. Florin I. Bojor

Sa ne rugam lui Dumnezeu ca maine sa nu inceapa razboiul dintre Coreea de Nord si SUA, Coreea de Sud, Japonia. Totul pare pregatit ca peste cateva ore sa inceapa. Numai o minune poate opri declansarea razboiului…

About Florin Ioan Bojor

teolog, filosof, traducator, jurnalist si politician roman. teólogo, filósofo, traductor, periodista y político rumano. theologian, philosopher, translator, journalist and politician Romanian.

Posted on aprilie 14, 2017, in Opinii şi Activităţi and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: