UNIC în România: Asocierea Independenţilor din judeţul Bistriţa-Năsăud

Asocierea Independentilor BN

Asocierea Independentilor BN

UNIC în România! Candidaţii independenţi din judeţul Bistriţa-Năsăud doresc să formeze o echipă, o reţea, o asociere pentru binele comun al judeţului. Candidaţii care nu depind de ceva sau cineva îşi dau mâinile pentru a lucra împreună pentru viitorul localităţilor, judeţului şi al ţării. Independenţii nu au şefi, partide sau mafii în spatele lor, sunt simplii cetăţeni care au curajul să lupte împreună!

prof. Florin Ioan Bojor

About Florin Ioan Bojor

teolog, filosof, traducator, jurnalist si politician roman. teólogo, filósofo, traductor, periodista y político rumano. theologian, philosopher, translator, journalist and politician Romanian.

Posted on mai 15, 2016, in Opinii şi Activităţi and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. marioara melian

    VA SALUT! …in aceasta campanie electorala si prima din viata mea pe care o traiesc in calitate de candidat la functia de primar la recomandarea multor sustinatori, cu mihnire constat faptul ca, cetatenii au acumulat o stare de frica fata de multi asa-zisi oameni politici, de a mai vorbi in public despre vreo problema chiar de interes public.
    Daca ar face-o risca repercursiuni…
    De aceea, consider ca, independentii, cei care ne-am depus candidaturile suntem in masura sa-i reprezentam pe acesti oameni si chiar comunitati; avem puterea de a vorbi si a face public interesul despre nevoile cetateanului, care de altfel, sunt bine cunoscute de institutiile statului insa, au fost eludate de fiecare data. Vezi siguranta cetateanului, sanatatea, educatia, cultura, agricultura, industria…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: