Societatea Civilă Bistriţeană există! Primarul Bistriţei a fugit…

manifestatie primarie bistrita

manifestatie primarie bistrita

La protestul autorizat din faţa Primăriei Bistriţa, de astăzi, 31 martie 2016 au participat în jur de 80 de persoane din Bistriţa, Sărata şi Slătiniţa.

Revendicările manifestanţilor au fost clare, concise, cu bun-simţ, expuse pe pancarte: STOP amânărilor!; STOP amânărilor la acte!; Sărata vrea canalizare!, Slătiniţa vrea apă curentă!, Vrem eficienţă!, Vrem asfaltarea străzilor!; Stop risipei banilor!; Nu daţi banii pe prostii, faceţi utilităţi!; STOP politizării Primăriei!; Vrem administraţie transparentă şi corectă!; Administraţia nu poate fi mai presus de lege!, etc.

demonstratie primaria bistrita

demonstratie primaria bistrita

Simplii cetăţeni au cerut: „Să vină Primarul!”, „Să vină Viceprimarul!”

Am mers de mai multe ori la gardianul de serviciu ca să-l rugăm frumos pe domnul primar al Bistriţei, Teodor Ovidiu Creţu să vină la dialog cu manifestanţii, să vină să vorbească cu oamenii. Prin telefon i s-a transmis de gardianul primăriei rugămintea noastră. Răspunsul a fost: „Domnul primar este în şedinţă…”

Oamenii l-au chemat în stradă timp de o oră şi jumătate pe domnul primar Teodor Ovidiu Creţu şi pe domnul viceprimar George Avram.

Protest Primarie Bistrita

Protest Primarie Bistrita

Reacţia celor doi domni a fost una laşă: au stins becurile din primărie şi au fugit pe o altă uşă (strada Gh. Şincai).

Mai mulţi cetăţeni am alergat să-l rugăm frumos pe domnul primar şi pe domnul viceprimar să vină la dialog, dar domniile lor au luat-o la goană cât îi ţineau papucii, urcându-se de urgenţă în maşini, care au demarat în trombă…

Vă întreb pe toţi cetăţenii interesaţi de viitor comun în Bistriţa: ce ar trebui să facem ca aleşii noştri să dorească să vorbească cu noi?

Prof. Florin I. Bojor

About Florin Ioan Bojor

teolog, filosof, traducator, jurnalist si politician roman. teólogo, filósofo, traductor, periodista y político rumano. theologian, philosopher, translator, journalist and politician Romanian.

Posted on martie 31, 2016, in Opinii şi Activităţi and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. Bravo bravo bravo ! Imi pare nespus de rau cu nu am reusit sa particip. Acesti oameni au aratat atitudine si merita apreciati , spre deosebire de „cei doi evadati ” care au evitat să dea socoteala pentru bani aruncati in vânt !
    Felicitări !

  2. Oribil,incredibil,cănd venea la 6 luni la o lucrare cu 2-3 tovarăși după el era tare țanțoș dacă îl întrebai ceva răspundea țâfnos de te simțeai vinovat că ai îndrăznit,ieri i-a dispărut țâfna și a dat bir cu fugiții ? oare de ce ?se temea că o să fie întrebat de casă?de lucrări,de incompetență?Vom afla.Dar și să trimiți secretara să răspundă e o dovadă de FRICĂ nu de lașitate,Oare mai candidează ? Impertinența nu are limite. Probabil.

  3. un adevarat lider nu fuge de 80 de oameni, dar ce sa-i faci….asta-i Romanica noastra

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: