Joi protestăm legal în stradă!

Protest Primaria Bistrita - Stop amanarilor

Protest Primaria Bistrita – Stop amanarilor

Societatea Civilă Bistriţeană organizează un protest autorizat joi, 31 martie 2016, de la ora 19:00, în faţa primăriei împotriva tuturor amânărilor Primăriei Bistriţa: de la acte, la sistemul de apă potabilă şi canalizare, la asfaltare, etc.

Dorim să cerem schimbări în modalitatea de lucru a Primăriei Bistriţa. Credem că majoritatea bistriţenilor v-aţi săturat ca pentru orice act depus la Primăria Bistriţa să primiţi răspuns după săptămâni bune de aşteptare… Suntem în era digitală şi administraţia ne tratează ca în antichitate.

Felicităm funcţionarii din primărie care îşi fac treaba cu devotament şi promptitudine, însă există şi funcţionari care au nevoie de o mai mare eficienţă şi competenţă în actul administrativ.

Pe de altă parte, după cum arată bugetele locale, la Bistriţa sunt mulţi bani publici, însă sunt ultilizaţi nechibzuit. Sărata nu are canalizare, Slătiniţa nu are apă curentă şi o mulţime de străzi din tot municipiul zac în mocirlă, în timp ce autorităţile locale cumpără boxe şi aparatură de vot, mese şi căsuţe pentru veveriţe la preţuri astronomice.

O parte dintre bistriţeni s-au săturat de amânări la documente şi amânări la investiţii absolut necesare. E timpul ca sistemul administrativ local să funcţioneze la nivel european!

Prof. Florin I. Bojor

Anunțuri

About Florin Ioan Bojor

teolog, filosof, traducator, jurnalist si politician roman. teólogo, filósofo, traductor, periodista y político rumano. theologian, philosopher, translator, journalist and politician Romanian.

Posted on Martie 29, 2016, in Opinii şi Activităţi and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: