Poate ridica cositul societatea civilă?

Poate ridica cositul societatea civilă

Poate ridica cositul societatea civilă? sursa: miscarea.net

Adresă publică către Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud,

Societatea civilă se bazează pe implicarea în treburile cetăţii a fiecărui cetăţean pentru ca puterea să nu-i corupă pe cetăţenii vremelnic puşi în fruntea ei. Implicarea societăţii civile se face pe bază de voluntariat în diferite domenii de activitate care compun administrarea comunităţii.

Pornind de la această premiză noi subsemnaţii, ne adresăm Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud cu propunerea de a întreţine terenul cu iarbă din jurul clădirii în cursul anului 2016.

Cum în bugetul Judeţului Bistriţa-Năsăud pe anul 2016 era trecut la capitolul cheltuieli şi acest spaţiu verde, venim înaintea domniilor voastre cu propunerea de a ne lăsa să semănăm iarbă şi de a ne permite să o cosim periodic. Astfel încât, aspectul terenului să transmită cetăţenilor că suntem un judeţ de oameni gospodari.

De asemenea, vă rugăm frumos ca banii din bugetul judeţului direcţionaţi spre punerea de gazon în jurul clădirii să fie redirecţionaţi spre sănătate.

Vă invităm şi pe domniile voastre să participaţi la aceste mici activităţi menite să ne aducă aminte că oraşul şi judeţul este al nostru, al tuturora şi trebuie să-l iubim şi să-l preţuim!

Vă mulţumim frumos!

Florin Ioan Bojor, Răzvan Alin Cîtu, Paula Suciu, Andrei Dorin Dobrin, Raluca Voiculescu, Andrei-Gabriel Onighi, Alexandra Pleşan-Popel, Gabriel Chiş, Tiberius Cămăraş, Dănuț Buta

VIDEO Dezbatere publică cu scântei și nervi pe marginea bugetul județului 2 from Tv.Bistriteanul.ro on Vimeo.

About Florin Ioan Bojor

teolog, filosof, traducator, jurnalist si politician roman. teólogo, filósofo, traductor, periodista y político rumano. theologian, philosopher, translator, journalist and politician Romanian.

Posted on ianuarie 17, 2016, in Opinii şi Activităţi and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: