Legea Curăţeniei Partidelor Politice!

Florin Bojor - demonstratie Bistrita

Florin Bojor – demonstratie Bistrita

De două zile societatea civilă din România a renăscut! După fenomenul „Piaţa Universităţii 1990” acum trăim un nou KM 0 al poporului nostru pentru următorii 25 de ani. Dacă ratăm şi acest moment crucial am pierdut războiul pentru o nouă generaţie: generaţia facebook, generaţia tinerilor din România.

Prin urmare, schimbarea României poate începe numai şi numai printr-o lege de curăţire a spaţiului partidelor politice. În stradă se strigă: PSD – PDL – UNPR – PNL = aceeaşi MIZERIE.

Nu mai putem crede în aceiaşi oameni care şi-au arătat limitele şi morala lor. Lumea strigă: Hoţii!, Corupţii!; Demisia! Deci lumea vrea ca toate partidele politice actuale să dispară, iar oamenii care fac parte din ele să nu mai candideze la nicio demnitate / funcţie publică din stat.

Degeaba facem alegeri anticipate dacă îi putem alege cu şanse reale numai şi numai pe actualii politicieni.

Astfel, e nevoie de o lege care să interzică tuturor membrilor din toate partidele politice din România de la Revoluţia din 1989 încoace să candideze la demnitatea de preşedinte, parlamentar, etc. sau la funcţia de primar, consilier judeţean, consilier local, preşedinte de consiliu judeţean, etc. şi la alte demnităţi / funcţii precum cea de ministru, secretar de stat, prefect, etc.

Această interdicţie de a candida la o demnitate / funcţie publică pentru vechii politicieni să se aplice pentru 10 ani.

Numai aşa pot apărea partide politice cu oameni noi, fără mafii în spatele lor, care să se nască în societatea civilă ieşită în stradă!

Fără o astfel de lege a lustraţiei partidelor politice din ultimii 26 de ani ieşirea noastră în stradă va deveni o nouă manipulare a mafiei corupte a vechilor comunişti!

Prof. Florin I. Bojor

About Florin Ioan Bojor

teolog, filosof, traducator, jurnalist si politician roman. teólogo, filósofo, traductor, periodista y político rumano. theologian, philosopher, translator, journalist and politician Romanian.

Posted on noiembrie 5, 2015, in Opinii şi Activităţi and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: