Politicienii bistriţeni s-au trezit: vor autostradă!

Culmea Randamentului la Bistrita

Culmea Randamentului la Bistrita

Dragi politicieni bistriţeni, de câteva săptămâni observ în presă că v-aţi trezit în sfârşit din adormirea de ani de zile în care eraţi cufundaţi şi vedeţi necesară o autostradă care să treacă pe la Bistriţa.

Dacă ne gândim că în ultimii ani, unii puternici ai judeţului au tăiat şi spânzurat pe la Bucureşti punând miniştri, secretari de stat, directori de autorităţi şi agenţii naţionale. Alţii în schimb, s-au încremenit ani de zile în obsesia unui om de a face un drum de căruţe de 15 km cu 174 de milioane de euro în jurul Bistriţei (preţul a 45 de km de autostradă). În timp ce oamenii importanţi de afaceri ai judeţului nu scoteau un sunet…

Cam aşa stăteau lucrurile până când planul convenit cu autorităţile europene pentru viitoarele autostrăzi ale României a fost pus pe tavă. Atunci, politicienii bistriţeni s-au trezit!

Cam târziu s-au dezmeticit ai noştri să facă dezbateri, întâlniri, conferinţe, articole, scrisori deschise, interpelări, etc. Dacă atunci când aceşti <mari> bistriţeni puteau face ceva pentru judeţ au dormit sau afacerile lor au fost prioritare, acum e prea târziu…

Peste 10 ani vom avea o nouă şansă, poate până atunci vom avea adevăraţi politicieni care să aducă autostrada la Bistriţa!

Prof. Florin I. Bojor

About Florin Ioan Bojor

teolog, filosof, traducator, jurnalist si politician roman. teólogo, filósofo, traductor, periodista y político rumano. theologian, philosopher, translator, journalist and politician Romanian.

Posted on aprilie 2, 2015, in Opinii şi Activităţi and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: