Încă un „dumnezeu” la închisoare!

Încă un „dumnezeu” la închisoare!

Încă un „dumnezeu” la închisoare!

Zilele acestea am citit în presa locală cum încă un „dumnezeu” a fost condamnat definitiv la închisoare. Nu judec eu faptele pentru care a fost condamnat şi nici nu mă interesează… Ce doresc să spun opiniei publice este că nu este bine pentru viaţa noastră de acum şi cea viitoare ca să ne credem „dumnezei”, atunci când adevăratul Dumnezeu ne aduce în poziţia de a decide viaţa altor oameni. Administrarea puterii e una dintre tentaţiile care sunt pe acest pământ şi dacă nu ne luptăm pentru a distruge umbra propriei noastre îndumnezeiri devenim răi. Iar adevăratul Dumnezeu pentru că ne iubeşte şi ne vrea fericiţi în eternitate ne mustră, ne pune în diferite locuri şi situaţii pentru ca noi să ne întoarcem la El.

Nu pot uita cum personajul despre care scriu, cu câţiva ani în urmă, urla la mine şi la doi poliţişti bistriţeni: „Eu sunt dumnezeul acestui oraş!” Ba mai mult, suna la comandantul poliţiei Bistriţa ca aceştia să fie chemaţi urgent înapoi la secţie. Şi toate astea, după o cursă auto nebună prin oraş, după urmăriri cu schimbări de maşini. Toate astea după ce paznicul micului „dumnezeu” mi-a aplicat un pumn în gură pe motivul că eram legal cu maşina pe drum în faţa bisericii înaintea lor, întrerupându-le astfel goana auto impresionantă prin oraş…

Atunci, din răspunsul poliţiei la plângerea mea am înţeles că „dumnezeilor” doar li se atrage atenţia ca să nu mai bată oameni. Acum văzând condamnarea, înţeleg că planurile adevăratului Dumnezeu cu fiecare dintre noi sunt mult mai mari. Şi El ne iubeşte pe toţi şi ne vrea ai Lui pentru veşnicie.

Să-l ajute adevăratul Dumnezeu şi pe personajul nostru să-şi ducă înainte crucea pentru a găsi fericirea eternă!

Prof. Florin I. Bojor

About Florin Ioan Bojor

teolog, filosof, traducator, jurnalist si politician roman. teólogo, filósofo, traductor, periodista y político rumano. theologian, philosopher, translator, journalist and politician Romanian.

Posted on iunie 21, 2014, in Opinii şi Activităţi and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: