PIRUM lasă conștiința românilor să decidă la Referendum

PIRUM, Partidul Romanilor din Spania

PIRUM, Partidul Romanilor din Spania

Partidul Românilor din Spania, PIRUM nu intră în disputa Referendumului pentru suspendarea Președintelui României Traian Băsescu, nici de o parte, nici de alta, îndemnând alegătorii români din Spania să-şi urmeze conștiința în legătură cu participarea sau nu la Referendumul din 29 iulie 2012 şi cu alegerea în sine. Detalii pe www.pirum.wordpress.com

Personal observ cu tristețe decăderea limbajului politic din România, discursul anacronic, total neprofesionist, chiar incult al politicienilor din țară şi bineînțeles, apatia generalizată a românilor față de spațiul public.

Lupta partizană actuală nu este în favoarea României pe termen scurt. Ce este îngrijorător: politicieni români care au ajuns până la decăderea de a cere suspendarea drepturilor României ca stat membru al Uniunii Europene. Adică, au pus clar interesul personal, partidic în detrimentul celui național.

Prof. Florin I. Bojor

About Florin Ioan Bojor

teolog, filosof, traducator, jurnalist si politician roman. teólogo, filósofo, traductor, periodista y político rumano. theologian, philosopher, translator, journalist and politician Romanian.

Posted on iulie 27, 2012, in Opinii şi Activităţi and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: