Spania închide poarta românilor

dreptul la munca in spaniaPolemica născută în jurul restrângerii dreptului de muncă a românilor care vor merge începând de acum în Spania este pe tapet în România în ziare, radiouri şi televiziune.

Aflaţi opinia mea, în conformitate cu declaraţia Partidului Românilor din Spania, PIRUM pe pagina noastră: www.pirum.wordpress.com

sau în articolul Andreei Pocotilă din România Liberă Românii din Spania: “Ne dau afară, dar nu vor rezolva dezastrul”

(…) Din patru, trei au probleme de muncă: fie nu au un loc de muncă, fie sunt în şomaj sau trăiesc din ajutoarele sociale, spune liderul Partidului Românilor din Spania, Florin Bojor.

„E o problemă gravă, cea a locurilor de muncă în comunitatea românească din Spania. În general, românii lucrează în construcţii, curăţenie, servicii în restaurante. Şi spaniolii care lucrează în aceste sectoare suferă de mitul cetăţii asediate: ceilalţi ne vor răul şi din cauza celorlalţi nu ne e bine“, spune acesta, care cataloghează intenţia Spaniei drept o metodă populistă. (…)

About Florin Ioan Bojor

teolog, filosof, traducator, jurnalist si politician roman. teólogo, filósofo, traductor, periodista y político rumano. theologian, philosopher, translator, journalist and politician Romanian.

Posted on iulie 20, 2011, in Opinii şi Activităţi and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu